Ana Sayfa
Duyurular
Kütüphane Kullanıcı Eğitimleri

Kütüphane Kullanıcı Eğitimleri

Sakarya Üniversitesi Kütüphanesi, 2023-2024 Güz Dönemi Kullanıcı Eğitimleri Başlıyor

Sakarya Üniversitesi, 2023-2024 Güz Eğitim Dönemi boyunca öğrencilere kütüphane hizmetlerini tanıtmak ve elektronik bilgi kaynaklarının etkin kullanımını sağlamak amacıyla Kütüphane Kullanıcı Eğitimleri düzenlemektedir. Eğitim takvimi, üniversitemizin kütüphane web sayfasındaki "Kullanıcı Eğitim Takvimi" bölümünden erişime açıktır. Aynı zamanda gerçekleştirilen eğitimlerin video kayıtları SAÜ Merkez Kütüphane’nin resmi YouTube kanalı üzerinden de yayınlanacaktır.

Planlanan eğitimlerin yanı sıra, ihtiyaçlar doğrultusunda Eğitim Birimi tarafından çevrimiçi ya da yüz yüze ek eğitimler de organize edilecektir. Eğitim taleplerinin kutuphane@sakarya.edu.tr adresine iletilmesi önem arz etmektedir. Ayrıca, akademisyenlerimizin bu eğitimlere öğrencilerimizin katılımını teşvik etmeleri, eğitimlerden en yüksek verimin alınabilmesi adına kritik rol oynamaktadır.

Üniversitemizin bilgiye erişim ve kaynak kullanımını artırmak amacıyla düzenlenen bu eğitimlerin tüm öğrencilere faydalı olmasını diliyoruz.